T5 o noua versiune la primele 1000 de site-uri

Monday
01 Mar, 2010

T5 - Statistici Site Gratuite

Numarul site-urilor inscrise in T5.ro a depasit 1000. Cu aceasta ocazie am decis sa lansam o noua versiune imbunatatita atat pe partea de design, cat si pe cea functionala.

Modificarile de functionalitate privesc urmatoarele: afisarea unui clasament dupa vizitatorii unici pe luna precedenta, cautare in site-urile inscrise in T5.ro, noi badge-uri de afisare etc.

In cele 4 luni de cand a fost lansat, T5.ro a fost considerat solutia potrivita pentru peste 1000 de site-uri, a fost primul site romanesc mentionat in sectiunea Featured Examples de pe Google Analytics Labs si a facut subiectul unor dezbateri aprinse in blogosfera romaneasca.

Multumim pe aceasta cale tuturor membrilor inscrisi, celor ce au sustinut si sustin acest proiect independent prin articole pe blog-uri, prin afisarea codului T5, prin sugestii si incurajari. Intentionam sa perfectionam T5.ro pana cand vom atinge toate asteptarile pe care le au utilizatorii nostri.

4 Responses to T5 o noua versiune la primele 1000 de site-uri

 1. cgm

  Foarte reusit noul design, totusi prima pagina ar putea fi mai descriptiva :)
  Felicitari si succes!

 2. Felicitari pentru noul design si pentru faptul ca ati fost mentionati de google. Tine-ti-o tot asa :)

 3. admin

  Multumim madalin, cgm!

 4. Buna,

  Siglele cu trafic ar putea fi si in limba engleza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>