T5 a implinit 2 ani de la lansare!

Monday
07 Nov, 2011

T5 a implinit 2 ani de la lansarea oficiala! Multumim cu aceasta ocazie tuturor celor ce au contribuit la dezvoltarea si promovarea acestui serviciu.

T5 - felicitare 2 ani de publicare statistici Google Analytics

Optimizare si Securizare

De la ultima aniversare, am publicat un nou set de date , am trecut exclusiv la autorizare securizata prin proxy authSub semnat prin certificat SSL pentru inregistrare si implicit pentru citirea datelor, am optimizat viteza de incarcare a codului JS prin versiunea asincrona + livrarea prin Amazon CloudFront (CDN) si am furnizat webmasterilor accesul la unealta de verificare a codului GA si T5 de pe site-urile inscrise.

Pana la acest moment serviciul T5 contorizeaza 3517 de site-uri insumand lunar 156.091.862 afisari /23.904.225 vizitatori unici.

Valorificare feedback

Feedback-ul de la webmasterii inscrisi in T5 este foarte important pentru noi si constituie baza de dezvoltare a unui nou set de utilitati.  Prin urmare, nu ezitati sa ne trimiteti ideile si sugestiile voastre si vom tine cont de ele atunci cand vom implementa schimbari in aplicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>