T5 a implinit 1 An de la lansare!

Thursday
18 Nov, 2010

T5 - Publicare Statistici Google Analytics

T5.ro a implinit 1 an de la lansarea oficiala. In acest timp, a evoluat de la un proiect firav, primit cu mai multe pareri contra, decat pro, insa apreciat totusi pentru utilitate/idee, la primul proiect romanesc recomandat in sectiunea Google Analytics Labs. T5 e unul din proiectele sustinute de Hostway in cadrul incubatorului de aplicatii. Ultima (din punct de vedere temporal) recunoastere a proiectului T5 este premiul castigat la Webstock 2010, in cadrul sectiunii Utility.

In urmatoarea perioada ne propunem sa extindem serviciul T5.ro prin implementarea unor criterii suplimentare de aprobare si prin afisarea unui subset aditional de date (% din trafic realizat pe subdomenii / impartirea vizitelor pe tari etc.) si prin cresterea numarului de webmasteri inscrisi in vederea realizarii unei adevarate comunitati de webmasteri independenti.

Pana la acest moment in T5.ro s-au inscris 1958 site-uri web insumand 91.808.687 afisari respectiv 15.411.475 viz. unici lunar.

Hostway confirma sustinerea pe care o acorda proiectului T5 oferind membrilor sai un discount de 20% din pretul pe un an al unui serviciu de hosting VDS. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, va rugam sa utilizati codul promotional afisat in cont la adresa: http://www.hostway.ro/ro/T5-promo

 

One Response to T5 a implinit 1 An de la lansare!

  1. La multi ani!

    Si la multe succese!
    Unul ar putea fi listarea si in sectiunea Google Dfp Labs ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>