Sumar Site Web si afisare Bounce Rate

Sunday
17 Jan, 2010

Astazi am efectuat cateva modificari la T5.ro in urma sugestiilor venite de la utilizatorii nostri. In primul rand, e vorba de adaugarea unui sumar pe pagina de statistici trafic a fiecarui site, ce contine Bounce Rate, durata medie pe care un vizitator o petrece pe site, media de vizitatori pe zi/luna, cea de afisari pe zi/luna, numarul de afisari in medie pe vizitatori si ziua/luna cu cei mai multi vizitatori unici din perioada afisata.

Sumar statistici site web - T5

De asemenea, am realizat cateva modificari minore la widgetul de publicitate/afisare statistici si evolutie grafic lunar, pentru a evidentia link-ul unde sunt afisate statisticile zilnice complete pentru siteul asociat.

Ce este Bounce Rate?

Bounce rate reprezinta procentul vizitelor cu o singura pagina (ex. vizita in care persoana a parasit site-ul de pe pagina de intrare). Bounce rate reprezinta factorul calitatii vizitei, iar un bounce rate ridicat indica o pagina de intrare (de aterizare) irelevanta pentru vizitator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>