Serviciul T5.ro supendat pentru migrarea pe OAuth2.0

Sunday
19 Apr, 2015

Incepand cu data de 20 Aprilie 2015, servicul T5.ro este suspendat pe perioada nedeterminata in vederea migrarii aplicatiei pe protocolul de autorizare/autentificare OAuth2.0.

La acest moment T5.ro foloseste un API bazat be AuthSub pentru obtinerea drepturilor de accesarea,respectiv citirea datelor Google Analytics, ce este dezactivat incepand cu 20 Aprilie.

O data cu aceste modificari de API dorim sa realizam si  schimbari majore in structura si designul aplicatiei. Pentru utilizatorii inscrisi in T5.ro la acest moment, migrarea catre noul protocol va implica re-autorizarea aplicatiei deoarece cheile de autorizare curente  nu sunt compatibile cu noul protocol.

Va vom tine la curent cu procesul de migrare si vom notifica utilizatorii T5.ro imediat ce vom avea mai multe detalii legate de lansarea noului serviciu.

Echipa T5.ro

12 Responses to Serviciul T5.ro supendat pentru migrarea pe OAuth2.0

 1. Super, good to know. Spor la muncă!

 2. Vlad

  De pe site-ul Google: “Important: AuthSub was officially deprecated on April 20, 2012 and will be shut down on April 20, 2015. We encourage you to migrate to OAuth 2.0 as soon as possible.”

  Ati avut 3 ani de zile sa migrati aplicatia si acum (chiar cu o zi inaintea suspendarii) v-ati trezit si voi ca trebuie sa va apucati de treaba. Pana atunci, nema statistici pentru utilizatori…
  Cam slabut, nu credeti?

  • Da, Vlad. Nu e o realizare de care sa ne mandrim.
   Realitatea este ca aplicatia a fost mai mult peticita in ultimii ani decat dezvoltata activ. Sunt multe lucruri de pus la punct si de schimbat, nu doar protocolul respectiv.

   Faptul ca toti utilizatorii ar trebui sa acorde din nou permisiuni e doar un motiv pentru noi sa o re-construim cum trebuie aproape de la zero.

   Daca doriti sa ne sustineti cu feedback/sugestii in mod constructiv, vom aprecia fara doar si poate.

 3. Pingback: T5.ro schimba protocolul de autorizare | NeoCosmin.eu - undeva in sud

 4. Motanes

  Un termen probabil pt relansarea funcţională?

 5. Salut sunt Bogdan pe Host Minecraft Va rugam Frumos Skype si Facebook !

 6. Adica sa inteleg ca trebuie sa facem alte conturi?

  • Nu conturi noi, dar vor trebui acordate din nou drepturi de citire GA si se vor re-importa profilele (site-urile) dorite.

 7. Dacă durează săptămâni, cred că ar fi ok dacă ne-ați anunța printr-un email să (re) acordăm drepturi de citire. Îmi dau seama ce înseamnă această muncă așa că vă doresc mult spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>