Parteneriat T5 – Hostway Romania: hosting dedicat pentru serviciul T5.ro

Monday
29 Mar, 2010

Astazi a fost initiat parteneriatul dintre Evolutica si Hostway Romania, companie ce pune la dispozitia aplicatiei T5.ro un serviciu complet si profesional de hosting dedicat. Aceasta colaborare este un prim pas in sustinerea dezvoltarii ulterioare a aplicatiei T5.ro.

Realizari ale T5.ro in cele 5 luni de la lansare:

  • T5.ro este prima aplicatie romaneasca recomandata in sectiunea Featured Examples a laboratoarelor Google Analytics
  • Imbunatatirea aplicatiei prin adaugarea unui sumar exhaustiv pe pagina de statistici trafic a fiecarui site si elaborarea unui widget de afisare a statisticilor site-ului si a evolutiei traficului pentru ultimele 6 luni
  • Convingerea a peste 1000 de website-uri ca T5.ro este o alternativa eficienta de publicare a statisticilor legate de trafic.
  • Asigurarea bunei functionari a site-ului prin colaborarea cu unul din cele mai bune servicii de hosting din tara.

Hostway Romania este filiala a Hostway Corporation, una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global. Serviciile lor includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din intreaga lume.

One Response to Parteneriat T5 – Hostway Romania: hosting dedicat pentru serviciul T5.ro

  1. Pingback: T5 la 6 luni de la lansare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>