Modificare Coduri T5.ro

Sunday
06 Dec, 2009

Am efectuat cateva schimbari legate de codurile de afisare sigla/statistici T5. Este vorba de un update ce vizeaza validitatea XHTML a codului javascript T5.

Va rugam sa updatati codul afisat pe site-ul dumneavoastra cu cel nou afisat in pagina de administrare din contul T5.ro.

Pentru clarifica si cateva intrebari legate de anumite retineri legate de afisarea codurilor in pagina dumneavoastra venim cu o serie de precizari:

  • codurile nu incarca suplimentar paginile dumneavoastra (doar afiseaza o imagine si nu incarca alte fisere javascript externe)
  • prin afisarea codului in pagina dvs. nu se afecteaza page rank-ul paginii dumneavoastra (este un cod SEO friendly fara cedare de PR)
  • codul este valid XHTML
  • prin afisarea siglei T5 sustineti atat proiectul nostru prin atragerea de alte site-uri in clasament, cat si informati eventualii clienti de publicitate privind statisticile dvs. complete

Recomandare: Verificati codurile Google Analytics afisate in pagina dumneavoastra pentru a fi siguri ca sunt la zi.  Multe site-uri inscrise in T5 au aceste coduri inactive si prin urmare nu sunt afisate statisticile reale atat in contul de Google Analytics cat si in T5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>