Lansare T5.ro / Publicare Statistici Google Analytics

Sunday
01 Nov, 2009

Sambata, 1 Noiembrie, Am lansat primul serviciu de publicare statistici si de clasificare a site-urilor romanesti ce are la baza statisticile Google Analytics. Este adresat webmasterilor din Romania si se pozitioneaza ca alternativa gratuita si convenabila la sistemele de monitorizare romanesti.

Prin ce se diferentiaza T5.ro?

  • T5.ro este un serviciu gratuit (spre deosebire de Trafic, SATI)
  • T5.ro nu incarca suplimentar site-ul, ci doar preia datele deja existente din Statisticile Google Analytics
  • Obiectivitatea statisticilor publicate si implicit a clasamentului nu pot fi puse la indoiala datorita sursei (Google Analytics).

Conditia de inscriere in clasamentul T5 este detinerea unui cont de Google Analytics.  Odata ce veti acorda sistemului T5 drepturile de citire ale statisticilor din cont, veti intra automat in clasament. In cazul in care aveti mai multe website-uri in acelasi cont GA, selectati-le doar pe acelea pentru care doriti ca statisticile sa fie facute publice.

Acest proiect a fost gandit sa depaseasca statutul de simplu sistem de publicare statistici si sa evolueze, in timp, intr-un spatiu ce furnizeaza uneltele necesare pentru valorificarea traficului site-urilor personale.

Evolutica este o companie orientata spre implementarea si dezvoltarea de comunitati online si servicii web, prin solutii inovatoare si profesioniste. Portofoliul sau actual include si siteurile Retete Culinare si Album de Familie.

2 Responses to Lansare T5.ro / Publicare Statistici Google Analytics

  1. Radu

    Misto ideia! Sper sa adune cat mai multe site-uri pentru ca avem nevoie de un trafic real. Mult succes!

  2. Pingback: T5 a implinit 2 ani de la lansare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>