Un nou set de date pe T5

Thursday
11 Aug, 2011

T5 - Statistici vizitatori pe tara de origine

T5 publica un nou set de date: Distributia pe tara a vizitatorilor

Incepand din aceasta luna, serviciul T5 publica un nou set de date referitoare la tara de provenienta a vizitatorilor site-urilor inscrise. In pagina fiecarui site inscris, veti gasi un Pie Chart cu distributia pe tara a utilizatorilor.

In curand, vom implementa si un clasament lunar realizat in functie de numarul de vizitatori unici ce va acceseaza din Romania.

Probleme Serviciu Google Analytics

In zilele de 4-5 August 2011, datorita unui bug al serviciului GA, o parte din vizite nu a fost contorizata pentru site-urile ce folosesc libraria Javascript PrototypeJS (aproximativ 10% dintre site-uri). Puteti verifica eventualele probleme ce apar in serviciu de monitorizare Google Analytics in pagina de Status Dashboard.

Raport T5 Iulie 2011

In aceasta luna am depasit 3.100 de site-uri inscrise. Pana la acest moment, T5 monitorizeaza 3146 site-uri, totalizand 161.393.790 afisari / 22.400.244 vizitatori unici lunar. Vezi clasamentul complet pe luna Iulie 2011 dupa vizitatori unici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>